www.kunstuitleencuracao.com

Home | About Us

About Us


Ayla Sterk-Jesus en Marcel Sterk, een dynamisch stel die elkaar ontmoet heeft in 2011 op Curaçao. Ayla is geboren en getogen op Curaçao en heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft haar Master of Science in Business Administration, Finance and Investment. Na de studie heeft ze 1 jaar in Brazilië gewerkt en is in 2011 terug naar Curaçao gekomen en heeft haar eigen bedrijf AZM Advisory, een financieel adviesbureau. Marcel is geboren en getogen in Drachten, Nederland en heeft een achtergrond in civiele techniek en is sinds 2009 werkzaam  op Curacao. Samen vormen zij een geweldig duo, welke uitstekend op elkaar zijn ingespeeld en met Kunstuitleen Curaçao kunnen ze samen werken aan een van hun passies, Kunst.

 

Het was in december 2011 dat zij in Nederland nader kennis hebben gemaakt met kunstuitleen, een voor Europa en Amerika bekend fenomeen waarbij kunstwerken kunnen worden gehuurd en daardoor kunst voor iedereen bereikbaar wordt. Teruggekeerd naar Curaçao en wetende dat op Curaçao een groot aantal zeer getalenteerde kunstenaars wonen die prachtige werken hebben in alle vormen en van hoge kwaliteit, hebben ze al snel besloten dat op Curaçao ook te willen opstarten. Zo heeft een ieder op Curaçao de mogelijkheid om te genieten van lokale kunst, daarnaast heeft kunst een positieve uitwerking op de woonomgeving en werkomgeving.

 

Na een periode van onderzoek en vele bezoeken aan onze Curaçaose kunstenaars hebben ze tot op heden al bijna 30 kunstenaars die zich hebben aangesloten bij Kunstuitleen Curaçao. Waardoor de portfolio van Kunstuitleen Curaçao al bestaat uit vele verschillende kunstobjecten zoals schilderijen, beelden, keramiek en fotografie. En zo heeft op 4 juni 2012 de lancering plaatsgevonden van Kunstuitleen Curaçao met een kleine expositie in Villa Maria waaraan alle aangesloten kunstenaars hebben meegewerkt, een hele speciale en positieve start.

Wij wensen u heel veel plezier op onze website en horen graag van u.

Last modified on Wednesday, 25 March 2015 23:31
More in this category: Launch Event June 4th 2012 »

Get in touch

  • Gosieweg 7
  • Willemstad, Curacao NA
  • +5999 6951088